Toebehoren
& accessoires

HOME/Toebehoren

Overzicht toebehoren en accessoires

Welke producten wil je je klanten zoal aanbieden? We beantwoorden je aanbod niet enkel met de opstelling van je braadspit, maar ook met de passende toebehoren. Van aardappelbakkers tot verpakkingstools.

Braadmanden en spiezen

Bij Isabell Grills begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft als het gaat om het ontwerp van hun grills en andere grillaccessoires. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun eigen, unieke mandontwerp te maken. Of je nu op zoek bent naar een specifieke lengte, breedte of diepte, wij kunnen het voor je maken.

Onze spiezen en braadmanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en maten, zodat je altijd een product kunt vinden dat aan je specifieke behoeften voldoet. Als je op zoek bent naar iets heel speciaals, kun je ook een op maat gemaakt ontwerp aanvragen.

Aardappelbakker

Naast het bouwen van kippengrills heeft Isabell Grills een uitstekende reputatie opgebouwd in het bouwen van aardappelbakkers. Deze aardappelbakkers worden geproduceerd in hoogwaardig, onderhoudsvriendelijke inox.

Deze toestellen zijn verkrijgbaar in standaard formaten of maatwerk.

Warmtoonbank

Bij Isabell Grills begrijpen we dat het belangrijk is om voedsel op de juiste temperatuur te houden om de smaak en textuur te behouden en de veiligheid te garanderen. Daarom bieden we onze klanten warmhoudbakken aan die zijn ontworpen om gebraden kippen en andere vleessoorten op de juiste temperatuur te houden. Deze bakken kunnen volledig op maat worden gebouwd, zodat ze perfect passen in een toonbank van een marktwagen of in uw winkel.

 

Onze warmhoudbakken zijn elektrisch en zijn voorzien van een automatische temperatuurregeling, waarmee u de temperatuur constant kunt houden. Dit zorgt ervoor dat uw vlees altijd op de juiste temperatuur blijft en klaar is om te serveren. Of je nu een kleine marktkraam hebt of een grote winkel, onze warmhoudbakken zijn perfect voor het bewaren van gebraden kippen en andere vleessoorten. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte warmhoudbak voor uw behoeften.