Onderhoud

Belgische makelij

ISABEL braadspitten zijn van Belgische makelij. Samoy B.V. uit Izegem vervaardigt reeds sinds 1963 braadspitten. Hun jarenlange ervaring in de constructie van deze toestellen staat borg voor spitten van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Het kenmerk van ISABEL GRILLS is de oerdegelijkheid en de zuinigheid van deze spitten. De braadspitten zijn vervaardigt uit Inox met spiegelglans. Dit hoogwaardige materiaal is beschermd tegen roest en warmte. Het bezit tevens zeer goede onderhoudseigenschappen, wat het reinigen van de spitten bevordert.

Certifikaten

Alle toestellen zijn CE gekeurd en te verkrijgen met een automatische of manuele ontsteking en telkens voorzien van een thermokoppelbeveiliging.

Ons gamma bestaat uit 27 modellen, variërend van 6 à 8 kippen tot 70 à 80 kippen, naargelang het gewicht van de kippen. De grills zijn verkrijgbaar in drie breedtes, small (939 mm), tussenmaat (1286 mm) en breed (1486 mm).

Uniek ontwerp

Naar wens is het ook mogelijk om verschillende soorten roostermanden te verkrijgen. Deze manden variëren voor het grillen van billen, ribben en grotere stukken vlees. Een nieuwe trend is het bakken van aardappeltjes op het spit. Speciale manden en pannen zijn hiervoor bij ons verkrijgbaar.